Uitzending
Op1 - 17 april 2024

17 april 2024

Op1

17-4-2024

| 292 x bekeken | 0 reacties
4
Jimmy Dijk, Xander Koolman en Marco Blanker over commerciŽle huisartspraktijken
Slechte bereikbaarheid, gesloten spoedlijnen en soms zelfs dichte deuren: de klachten over commerciŽle ketens in de huisartsenzorg stapelen zich op. Toch worden steeds meer praktijken overgenomen door commerciŽle partijen. Dat moet stoppen, vinden SP-voorman Jimmy Dijk en gezondheidseconoom Xander Koolman, want de patiŽnt wordt hiervan de dupe. Vanavond vertellen ze samen met huisarts Marco Blanker wat er moet veranderen.

Gregory Sedoc, Chelsey Heijnen en Bregje & Noortje de Bouwer over de Olympische Spelen
Over precies 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Parijs. De prognoses zijn rooskleurig voor ons land: een historisch aantal medailles wordt voorspeld. Staat TeamNL er echt zo goed voor? In Op1 blikken we vooruit met oud-atleet en analist Gregory Sedoc, en met olympiŽrs Chelsey Heijnen (boksen) en Bregje en Noortje de Brouwer (synchroonzwemmen).

Sebastiaan Quekel en Victor Schildkamp over de start van de Weiteveen-zaak
Vandaag was de eerste zittingsdag in de Weiteveen-zaak. Verdachte Richard K. bood huilend excuses aan in een rechtszaal vol Weiteveners. Was de dubbele moord op het echtpaar een vooropgezet plan of gebeurde het in een opwelling? AD-verslaggevers Sebastiaan Quekel en Victor Schildkamp waren vandaag aanwezig bij de pro-formazitting en vertellen er vanavond over bij Op1.

In deze uitzending van Op1 was Gregory Sedoc te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 17 april 2024 werd uitgezonden op woensdag 17 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie