Uitzending
Op1 - 16 april 2024

16 april 2024

Op1

16-4-2024

| 397 x bekeken | 0 reacties
4
Sywert van Lienden over zijn mondkapjesdeal
Hij verdiende miljoenen met zijn mondkapjesdeal, maar werd daarna de paria van de natie: Sywert van Lienden. Drie jaar na de veelbesproken deal dient komende week een rechtszaak tegen hem en zijn compagnons, waarin al het verdiende geld wordt teruggeŽist. Van Lienden zelf zegt zich daarin niet te kunnen verdedigen, omdat er beslag is gelegd op al zijn rekeningen en hij simpelweg geen cent meer heeft. Vanavond deelt hij bij Op1 zijn kant van het verhaal.

Wim Voermans, Francesco Veenstra en Menno de Bruyne over de renovatie van het Binnenhof
De renovatie van het Binnenhof gaat ruim 4 keer meer kosten dan in eerste instantie gedacht: zeker 2 miljard. Drie jaar nadat de verbouwing van het ruim 800 jaar oude regeringscentrum begon, wordt duidelijk hoe slecht de staat van het complex daadwerkelijk is. Hoe konden de kosten zo uit de klauwen lopen? We bespreken het vanavond bij Op1 met hoogleraar Staats- en Bestuursrecht Wim Voermans, rijksbouwmeester Francesco Veenstra en SGP-voorlichter Menno de Bruyne.

In deze uitzending van Op1 was Sywert van Lienden te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 16 april 2024 werd uitgezonden op dinsdag 16 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie