Uitzending
Op1 - 15 april 2024

15 april 2024

Op1

15-4-2024

| 320 x bekeken | 0 reacties
4
Wouter Koolmees over geweld tegen treinpersoneel, twee conducteurs doen hun verhaal
Komende zaterdagavond om 22:30 uur staan alle treinen 3 minuten stil. Aanleiding is het heftige geweld tegen een conducteur van afgelopen zaterdag. Volgens NS-directeur Wouter Koolmees moet het afgelopen zijn met het geweld tegen zijn personeel, hij is vanavond te gast samen met twee conducteurs die vertellen over hun ervaringen.

Simone Lamain en Pieter Verhoeve over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag
Achter de schermen wordt er gewerkt aan een plan om Prinsjesdag aantrekkelijker te maken voor publiek. Wordt het een soort Koningsdag? En gaat dat samen met serieuze politieke begrotingen? Koningshuis-deskundige Simone Lamain en voorzitter van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen Pieter Verhoeve bespreken het vanavond bij Op1.

Han Bouwmeester, Bart Wallet en Beri Shalmashi over de vergelding van Iran
De spanningen in het Midden-Oosten lopen op tot ongekende hoogte. Is IsraŽl of Iran de morele winnaar van afgelopen weekend? Vanavond aan tafel bij Op1 brigade-generaal Han Bouwmeester, historicus Bart Wallet en de Iraans-Koerdische filmmaker Beri Shalmashi over wat de Iraanse vergelding van afgelopen weekend heeft veranderd.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 15 april 2024 werd uitgezonden op maandag 15 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie