Uitzending
M. - 7-5-2019

7-5-2019

M.

1549 x bekeken | 0 reacties
5
Patty Brard gaat het theater in. Zeg je Patty Brard, dan zeg je showbizz. In de veertig jaar dat ze in het vak zit, hebben we werkelijk alles met haar mee mogen maken. Haar 65e verjaardag viert ze met een theatertour, waarin ze nóg meer gaat onthullen. Deze week startte de kaartverkoop, vanavond zit ze bij M.

Nevermind the 90's met Rondé.

Theo Reitsma over 50 jaar sportgeschiedenis. 'Dit is een goed stel hoor'', zei sportcommentator Theo Reitsma nadat het Nederlands elftal Europees Kampioen werd in 1988. Het werd een iconische uitspraak. Met oog voor detail versloeg hij 50 jaar sport- en voetbalwedstrijden. Nu is er een boek over al zijn verhalen.

Leraar Matijs Lips kreeg zijn klas aan het lezen. Meer leesplezier! Dat is o.a. het advies van 150 leraren en schoolleiders aan het ministerie van Onderwijs. Het schoolvoorbeeld van een leraar die zijn hele klas aan het lezen kreeg, Matijs Lips, is samen met zijn klas te gast.

In deze uitzending van M. waren Patty Brard en Theo Reitsma te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 7 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie