Uitzending
M. - 14-5-2019

14-5-2019

M.

2075 x bekeken | 0 reacties
5
'Ik had zin om weer eens met een paar jongens de dikke elektrische gitaren tevoorschijn te halen!' En zo geschiedde. DaniŽl Lohues treedt samen met zijn rockband op.

De georganiseerde misdaad groeit enorm in Nederland, met de cocaÔnehandel als enorme versneller. Jan Meeus, Natacha Harlequin en de Brabantse recherchechef Rienk de Groot luiden straks de noodklok. Moet het beleid op de schop?

Zandvoort is back in the race. Na 35 jaar maakt het duinencircuit zich op voor de terugkerende, ronkende motors. Tom Coronel en Rob van Gameren zijn onwijs blij en schuiven aan om het te vieren.

Plots erachter komen dat je een tweelingbroer hebt. Het overkwam Peter Anema en Erik Hulsegge. Hoe hebben zij naar de nieuwe documentaire 'Three Identical Strangers' gekeken? En hoe was dat moment voor hen? Samen met geneticus prof. Meike Bartels zijn ze te gast.

In deze uitzending van M. waren DaniŽl Lohues en Tom Coronel te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 14 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie