Uitzending
M. - 9-5-2019

9-5-2019

M.

1501 x bekeken | 0 reacties
4
Hier vieren we 100 jaar vrouwenkiesrecht, maar in het Midden-Oosten hebben vrouwen andere zorgen. Zoals de gevluchte Saoedische zussen al-Subaie. Zij worden in hun thuisland onderdrukt. Als ze teruggaan kost dat hun leven. Dit verhaal gaat Olaf Koens aan het hart.

De emoties liepen gister hoog op in de Johan Cruijff ArenA, kroegen en huiskamers. Mart Hoogkamer laat De Club horen als eerbetoon aan Ajax, dat een fantastische Champions League achter de rug heeft.

De Nederlandse singer-songwriter Tim Knol heeft vele hits op zijn naam staan. Hij zingt samen met de Blue Grass Boogiemen-Arnold Lasseur 'I've Endured'.

Ajax niet in de Champions League-finale. Het had een historische avond moeten worden. Ajax liet wedstrijd na wedstrijd alle dromen uitkomen en steeds meer durfden we 'ons' Ajax te zien schitteren in de finale van de UEFA Champions League, totdat het sprookje gisteravond in de allerlaatste seconden uiteenspatte.

Zondag is het Moederdag. Dat is alleen niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Schrijfster Saskia de Coster pleit voor een niet-biologische-ouderdag. Met Rick Paul van Mulligen, Esmée van Loon en Dora Laheij, allemaal lid van een 'modern family', praat ze er erover.

In deze uitzending van M. waren Olaf Koens en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 9 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie