Uitzending
M. - 10-5-2019

10-5-2019

M.

1146 x bekeken | 0 reacties
4
Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden legt binnenkort opnieuw de tocht der tochten af! Vorig jaar moest hij na 163 kilometer stoppen, maar opgeven doet hij niet. Met de hulp van Mark Tuitert en coach Marcel van der Togt gaat hij dit jaar weer de Elfstedentocht zwemmen.

In de docu van Carine Bijlsma komen we dichterbij D'Angelo dan ooit. De mysterieuze soulzanger verdween na vele hits en vier Grammy's voor 14 jaar uit de schijnwerpers. Volgens 3FM-DJ Angelique Houtveen is D'Angelo een R&B-God, Sarah Jane brengt een ode aan hem!

Na veel rapporten en noodklokken lijken er geen harde maatregelen getroffen te worden tegen klimaatverandering. Waarom verloopt het stroperig? Is het klimaatdebat ontspoord? Dilan Yesilgoz, Harm Edens, Helga van Leur en Jan Rotmans discussiėren erover in het M-Panel!

In deze uitzending van M. waren Helga van Leur, Maarten van der Weijden, Mark Tuitert, Harm Edens en Jan Rotmans te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 10 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie