Uitzending
M. - 8-5-2019

8-5-2019

M.

1604 x bekeken | 0 reacties
5
Morgen is het honderd jaar geleden dat de Eerste Kamer en Tweede Kamer instemden met vrouwenkiesrecht. M viert het met vicepremier Kajsa Ollongren, met de eerste vrouwelijke Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven en met de eerste vrouwelijke Surinaamse burgemeester Joyce Sylvester.

Vanavond strijdt Ajax tegen Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff ArenA om een finaleplek in de UEFA Champions League. Oud-Ajacied Bryan Roy, PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher en Ajaxmoeder Ellen Dikker beleven de Ajaxgekte vooral met hun gezin. Een vooruitblik.

Het is weer tijd voor M's Boekenclub. Deze maand hebben we de indrukwekkende roman 'Vallen is als vliegen' van Manon Uphoff gelezen. 'Uphoff zocht naar een eerlijke vorm voor een verhaal over misbruik en slaagt er weergaloos in', oordeelde NRC met vijf sterren.

In deze uitzending van M. waren Jeltje van Nieuwenhoven, Lodewijk Asscher, Bryan Roy en Manon Uphoff te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 8 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie