Uitzending
M. - 1-5-2019

1-5-2019

M.

580 x bekeken | 0 reacties
5
Onder anderen Pieter van Vollenhove, Jochem Myjer en Merel Westrik liggen met een verrekijker naar vogels te loeren. Vogelaar Arjan Dwarshuis spant toch echt de kroon: hij reisde een jaar lang de wereld over en spotte 6.852 vogelsoorten. Hij schreef er een boek over.

De documentaire Knock Down the House is in première gegaan. Vier jonge, democratische vrouwen worden gevolgd in de strijd om een plek in het Huis van Afgevaardigden. De enige die het lukt om een zetel te bemachtigen is Alexandria Ocasio-Cortez. Twan Huijs vertelt wat haar zo bijzonder maakt.

Een jaar terug was het Nederlandse voetbal op sterven na dood. Geen EK en geen WK. Amper één jaar later staat Ajax op de drempel van de Champions League finale! Wat is er veranderd? Jan van Halst, Sjoerd van Ramshorst, Pieter Zwart en Arman Avsaroglu praten er over.

In deze uitzending van M. waren Jan van Halst en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 1 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie