Uitzending
M. - 13-5-2019

13-5-2019

M.

1282 x bekeken | 0 reacties
5
Vijftig jaar geleden hadden we een groot tekort aan arbeiders. Nederland en Marokko ondertekenden in 1969 een verdrag om actief Marokkaanse arbeiders te werven. Burgemeester Ahmed Marcouch, zoon van een gastarbeider, vertelt over zijn reis naar een compleet nieuwe wereld.

Na een schitterende carriŤre vol hoogtepunten speelde het straatschoffie met zijn gouden linkerbeen gisteren zijn laatste wedstrijd. Robin van Persie, de Flying Dutchman, nam na zeventien jaar afscheid.

Het is feest voor de Belgische mannen van Triggerfinger! Ze vieren dit jaar hun twintigjarige bestaan. Om hun verjaardag te vieren heeft de band speciale shows gepland in BelgiŽ en Nederland. Ze beginnen alvast bij M!

Geen koophuis, geen vaste baan, torenhoge schulden: twintigers zitten in de knel. ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers, GroenLinks-Kamerlid Zihni ÷zdil en voorzitter van de studentenbond Carline van Breugel praten erover.

In deze uitzending van M. was Ahmed Marcouch te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 13 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie