Uitzending
M. - 6-5-2019

6-5-2019

M.

1472 x bekeken | 3 reacties
5
Tijdens de zomernacht in 1996 probeerde Joes Kloppenburg een einde te maken aan een vechtpartij. De dronken Richard L. richtte zich vervolgens op hem en tekende zijn doodvonnis. Vader Jan en Yiannis Zafiris, die zijn leven heeft te danken aan Joes, schuiven aan.

Hebben we nu al de zomerhit van 2019 te pakken? Paul Sinha is te gast en hij zingt Bloemen!

'Jij bent de zwakste schakel, tot ziens', klonk jarenlang uit de mond van de strenge presentatrice Chazia Mourali. Nu vijftien jaar later, komt het programma De Zwakste Schakel terug met Bridget Maasland. Wordt Bridget ook de presentatrice waar je bang van wordt?

o Het is onrustig in Europa: brexit, gele hesjes, migratie En daar kunnen we nog een onderwerp aan toevoegen: de Europese Verkiezingen. Wat is de stand van zaken in Europa? We bespreken het met Arjan Noorlander, Saskia Dekkers en Neelie Kroes.

In deze uitzending van M. waren Bridget Maasland, Neelie Smit-Kroes en Saskia Dekkers te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 6 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie