Uitzending
M. - 3-5-2019

3-5-2019

M.

1314 x bekeken | 0 reacties
5
Vanavond begint de Nederlandse versie van de nieuwe hitshow All Together Now! Voor een honderdkoppige jury moeten kandidaten hun hart uit het lijf zingen met als enige doel: zoveel mogelijk van die honderd juryleden laten dansen! Presentatrice Chantal Janzen is te gast.

Tijdens Dodenherdenking worden slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Is het tegenwoordig nodig om ook aandacht te geven aan oorlogen in o.a. SyriŽ en JoegoslaviŽ? Ahmed Aboutaleb, Natascha van Weezel, Sinan Can en Bo Hanna gaan erover in gesprek in het M-Panel!

Over seks praten op tv vervalt snel in gegiechel en clichťs. Maar niet bij de Sekszusjes Marcelle en Krista ArriŽns! Met hun YouTube-serie weten ze jongeren te raken en geven ze naar eigen zeggen de seksuele voorlichting die ze zelf nooit hebben gehad.

In deze uitzending van M. waren Ahmed Aboutaleb, Chantal Janzen en Sinan Can te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 3 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie