Uitzending
M. - 30-4-2019

30-4-2019

M.

577 x bekeken | 0 reacties
5
De eenzaamheid onder ouderen blijft groeien. Programmamaker Tim Senders zag zijn opa ongelukkig worden na het overlijden van zijn oma en stelde hem de vraag: 'Wat zou je nog eens willen doen?' Ze vertellen over de 'bucketlist' die ze aan het volbrengen zijn!

Alle ogen zijn gericht op Ajax, de club die de wereld deed verbazen met de overwinning op Juventus! Gaan ze de halve finale van de Champions League winnen van Tottenham Hotspur? We blikken vooruit met Frits Jelle Barend, Toine van Peperstraten, Janneke van der Horst en Milan van Dongen!

De Japanse keizer Akihito heeft afstand gedaan van de troon. Wat was hij voor een leider? En wat staat Japan te wachten? We bespreken het met Joan Veldkamp en Kris Schiermeier.

'Met bloed, zweet en tranen' zong de elfjarige zanger Silver Metz vorige week tijdens de finale van The Voice Kids. En met succes: hij pakte iedereen in, won de show en viel goed in de smaak bij AFC Ajax! Hij is bij ons en in de toekomst misschien op de middenstip

In deze uitzending van M. waren Janneke van der Horst, Joan Veldkamp, Tim Senders en Toine van Peperstraten te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 30 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie