Uitzending
M. - 29-4-2019

29-4-2019

M.

682 x bekeken | 0 reacties
5
HAEVN is terug. Deze keer pakken ze groots uit! Samen met een heel orkest en gospelkoor laten ze hun nieuwe plaat Symphonic Tales horen!

Tien jaar geleden werd Nederland opgeschrikt door een vreselijk drama tijdens Koninginnedag in Apeldoorn. Karst T. reed in op de vrolijke, feestende mensenmenigte. Zeven toeschouwers kwamen om het leven. We blikken terug op deze vreselijke gebeurtenis.

Samen met de ex van je man een theatervoorstelling maken Klinkt voor veel mensen als een ware nachtmerrie. Theatermakers Adelheid Roosen en Lineke Rijxman 'gingen het avontuur met elkaar aan' en krijgen lovende recensies. Ze vertellen over deze samenwerking!

Hij werd de racegod van de Formule 1 genoemd, harkte drie wereldkampioenschappen binnen en maakte Brazilië enorm trots. De carrière van coureur Ayrton Senna ging als een speer Tot de fatale crash in 1994. Wat is zijn nalatenschap 25 jaar later?

In deze uitzending van M. waren Adelheid Roosen en Lineke Rijxman te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 29 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie