Uitzending
M. - 16-5-2019

16-5-2019

M.

1410 x bekeken | 0 reacties
5
Er is een nieuwe wending in de zaak Ivana Smit. De verdwenen getuigen, een Amerikaans echtpaar, zijn opgespoord en geconfronteerd. Aan tafel de moeder van Ivana, Karin Verstappen, advocaat Sébas Diekstra en misdaadjournalist Thijs Zeeman.

Het is D-Day voor Duncan Laurence. De bookmakers weten het zeker, Duncan maakt de grootste kans om het Eurovisie Songfestival te winnen. Maar eerst, de halve finale vanavond. De songfestivalkoorts loopt al hoog op bij Cécile Narinx, Berget Lewis en Carlo Boszhard.

De MeToo-affaires aan de UvA en het verzwijgen hiervan: is dit het topje van de ijsberg in de academische wereld? Decaan aan de UvA Andre Nollkaemper, hoogleraar aan de University Groningen Casper Alberts en Rector Magnificus van Maastricht University Rianne Letschert praten er over.

De Britse popsensatie Tom Walker heeft een topjaar achter de rug. Afgelopen maart verscheen zijn debuutalbum met daarop zijn grote hit 'Leave a Light On'. Vanavond speelt hij 'You and I'

In deze uitzending van M. waren Berget Lewis, Carlo Boszhard, Cécile Narinx, Sébas Diekstra en Thijs Zeeman te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 16 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie