Uitzending
M. - 20-5-2019

20-5-2019

M.

647 x bekeken | 1 reacties
5
UEFA Champions League, Eurovision en natuurlijk de aankomende Europese Verkiezingen. Europa staat flink in de spotlights! Want hoe gaat Nederland stemmen aanstaande donderdag? En wordt Frans Timmermans de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie? Hij is te gast.

Iedereen die kanker heeft gehad houdt er diep van binnen rekening mee: de terugkeer van de verschrikkelijke ziekte. Het overkwam Marc de Hond. Documentairemaker Nada van Nie vindt zijn optimisme zo fascinerend, dat ze er een documentaire over maakt. Ze zitten bij M.

Met het verbieden van abortus in verschillende Amerikaanse staten, lijkt het conservatisme terug van weggeweest. Is er sprake van een nieuwe antifeministische en conservatieve golf? We bespreken het met Lilianne Ploumen, Sheila Sitalsing en Geerten Waling.

In deze uitzending van M. waren Frans Timmermans, Lilianne Ploumen, Marc de Hond en Nada van Nie te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 20 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie