Uitzending
Kunststof TV - 19-10-2008

19-10-2008

Kunststof TV

1024 x bekeken | 0 reacties
5
Pieter Wispelwey
De meestercellist is in Nederland om op te treden op de Cellobiënnale in Amsterdam. Dat Wispelwey in het buitenland zowaar nog beroemder is dan in Nederland blijkt wel uit zijn tourschema. Hij is amper terug uit Brazilië en Korea, of voor het najaar staan Spanje, Amerika en Japan alweer op het programma. Uiteraard gaat Wispelwey in Kunststof TV spelen.

Heddy Honigmann, de beste documentairemaakster van Nederland
Haar lijst van fraaie films wordt steeds langer. Binnenkort gaat El Olvido in première. Honigmann schetst aan de hand van verhalen van zwervers, straatmuzikanten en hardwerkende middenstanders een ongemakkelijk beeld van het hedendaagse Peru, waar het met rijke Peruanen steeds beter gaat, maar met de armen steeds slechter.

Frédérique Spigt
Veel tijd om niks te doen heeft de Rotterdamse zangeres de komende maanden niet. Vreemd, haar tiende studioalbum komt uit en dus knoopt Spigt er maar meteen een intensieve theatertournee aan vast. Heel vreemd is het allemaal ook weer niet, want het succes van haar eerdere album vol Nederlandse chansons (Eén Kus) schreeuwde om een vervolg. Spigt komt met band en gaat dus ook optreden.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma Kunststof TV is uitgezonden op zondag 19 oktober door de NPS. Te gast waren Frédérique Spigt, Heddy Honigmann en Pieter Wispelwey. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie