Uitzending
Kunststof TV - 28-9-2008

28-9-2008

Kunststof TV

1030 x bekeken | 0 reacties
6
Erwin Olaf
De fotograaf heeft afscheid genomen van zijn hedonistische foto's, zijn extravagante werk vol feestgangers en zonderlingen. Olaf kiest in zijn nieuwe portretserie Fall voor rust en stilte. Fall is het vervolg op Grief, Hope en Rain. Voor het eerst zijn ze nu bij elkaar te zien in een overzichtstentoonstelling in het Fotomuseum Den Haag.

Jan Louter
Hij voltooide net zijn documentaire The last days of Shishmaref, waarin hij vastlegt hoe de eskimo's van het eiland Shishmaref in Alaska het slachtoffer worden van de opwarming van de aarde. Hun eiland werd beschermd door het ijs, maar omdat er minder ijs is en meer storm waait hun eiland letterlijk weg.

Johan Kramer
Hij was reclamemaker maar maakt tegenwoordig alleen nog maar films en documentaires. Hij wil namelijk wat vertellen. Zijn visueel sterke Sing for Darfur toont voorbijgangers in Barcelona die op de dag van een concert voor Darfur vooral bezig zijn met zichzelf. Kramer richtte samen met Erik Kessels het reclamebureau KesselsKramer op (o.a. verantwoordelijk voor de reclamecampagnes van telecombedrijf BEN).

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma Kunststof TV is uitgezonden op zondag 28 september door de NPS. Te gast waren Erwin Olaf en Johan Kramer. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!