Uitzending
Kunststof TV - 16-11-2008

16-11-2008

Kunststof TV

1061 x bekeken | 0 reacties
5
Jörgen Raymann
Jörgen Raymann is cabaretier, stand-up comedian en televisiemaker (Raymann Is Laat). Raymann werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Suriname. Tijdens zijn studietijd in Nederland begint hij met cabaret. En terug in Suriname gaat hij er volop mee door. Niet zo gek dus dat cabaret en Suriname terugkerende onderdelen zijn bij Raymann. In zijn nieuwe theaterprogramma Familyman maakt hij een analyse van het fenomeen familie. Volgens de cabaretier het enige wat je in dit leven niet kan kiezen.

Ariane Schluter
Toneel, film, televisie; actrice Ariane Schluter draait er haar hand niet voor om. Het kost geen moeite te beweren dat Schluter tot de beste actrices van Nederland behoort. Ze won twee keer achter elkaar de Theo d'Or en kreeg voor haar rol in Theo van Gogh's film 06 een Gouden Kalf. In november speelt Schluter bij het Nationale Toneel Medea, over een moeder die haar kinderen vermoordt.

Giovanca
Zangeres Giovanca studeerde af als orthopedagoge en zong in de achtergrondkoortjes van Wouter Hamel en Benny Sings. Maar dat doet er niet meer zo toe, want Giovanca heeft haar zinnen gezet op een solocarrière. En voorlopig lijkt haar niks in de weg te staan. Ze lanceerde met succes het debuutalbum Subway Silence dat niet alleen in Nederland opviel, maar ook in het buitenland.
Giovanca komt niet alleen naar Kunststof TV, ze brengt haar band mee.

Menna Laura Meijer
De nieuwe film Sweety, de vrienden, de moord en het verraad van Maja Braderic van documentairemaker Menna Laura Meijer gaat op het Idfa in première. De zestienjarige Maja Braderic werd in 2003 op gruwelijke wijze door vrienden vermoord en verbrand. Menna Laura Meijer kreeg lof voor haar televisieseries Meisjes, Boys en Sexy waarin pubers openhartig over verliefdheid en seksualiteit spreken.

Deze uitzending van het programma Kunststof TV is uitgezonden op zondag 16 november door de NPS. Te gast waren Ariane Schluter, Jörgen Raymann, Giovanca Desire Ostiana en Menna Laura Meijer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie