Uitzending
Koffietijd - Aflevering 102

Aflevering 102

Koffietijd

21-1-2020

| 473 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Kinderboekenschrijver Pim Lammers en presentatrice Vivienne van den Assem over het Nationale Voorleesontbijt. -Huub Stapel is ambassadeur van de Leprastichting en vertelt over Wereldlepradag. -Maaike Dorsteen geeft afvaltips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Nurlaila Karim is Tina!
Vanaf 1 februari kruipt Nyassa Alberta in de rol van Tina Turner in de gelijknamige musical. Maar vanochtend werd bekend dat Nurlaila Karim k als Tina zal schitteren! Ze vertelt er alles over bij ons aan tafel!

Op je gewicht letten? Werk aan je mindset!
Maaike Dorsteen was de afgelopen weken al regelmatig bij ons te gast om ons tips te geven over het werken aan je gewicht. Vandaag bespreken we de mindset, want die is minstens zo belangrijk als je voeding!

Leptra ontwricht miljoenen mensenlevens
Aanstaande zondag is het Wereldlepradag en wordt er stilgestaan bij de gevolgen van lepra. De eeuwenoude ziekte ontwricht tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen levens door verminkingen. Huub Stapel is ambassadeur van de Leprastichting en vertelt ons alles over deze slopende ziekte.

Een cadeautje voor Stephan
Stephan gaat door een zware periode en wordt door zijn moeder verrast met een fijn cadeautje van Koffietijd!

De Nationale Voorleesdagen
Morgen start de zeventiende editie van de Nationale Voorleesdagen. Op 138 plekken in Nederland wordt er tijdens een feestelijk ontbijt voorgelezen uit ht prentenboek van het jaar 2020: Moppereend. Bij ons te gast waren presentatrice Vivinne van den Assem en kinderboekenschrijver Pim Lammers, die morgen allebei gaan voorlezen op een school.

Een lesje Instagram voor Loretta
Insta, taggen, liken, volgers... het zijn allemaal begrippen die voor onze Loretta nog niet allemaal even duidelijk zijn. Quinty geeft haar een lesje in Instagram!

In deze uitzending van Koffietijd waren Huub Stapel, Vivienne van den Assem en Nurlaila Karim te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 102 werd uitgezonden op dinsdag 21 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie