Uitzending
Koffietijd - Aflevering 100

Aflevering 100

Koffietijd

17-1-2020

| 407 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen geeft opnieuw tips om af te vallen. -Gordon praat over zijn programma '100 Jaar Jong'. -Ralf Beekveldt over het 25-jarig bestaan van zijn Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. -Nathalie en Renee van De Kunstmeisjes blikken vooruit op het kunstjaar 2020. -Mindy Howard gaat als eerste Nederlandse vrouw de ruimte in.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

100 jaar jong
In het nieuwe programma 100 Jaar Jong loopt Gordon een tijdje mee met een aantal honderdplussers. Hij vertelt er alles over!

Afvallen met behulp van maaltijdshakes
Vorige week was Maaike Dorsteen al bij ons te gast om ons tips te geven over afvallen met behulp van maaltijdshakes. Ook vandaag is ze weer te gast en geeft ze ons nog meer tips!

Eenvoudig Communiceren
Als je moeite hebt met lezen, zal je misschien niet zo snel een boek pakken of even de krant open slaan. Dit jaar viert Uitgeverij Eenvoudig Communiceren dat zij al 25 jaar boeken en kranten uitbrengen voor jongeren en volwassen, die niet zo sterk zijn in lezen. Ralf Beekveldt vertelt ons er alles over!

Bijkletsen met Gordon
Vriend van de show Gordon was vandaag weer bij ons te gast. Het was een bewogen jaar voor hem en wij vroegen hem hoe het nu met hem gaat!

De Kunstmeisjes over wat we in 2020 niet mogen missen!
De nieuwste tentoonstellingen en meest opvallende exposities horen we van Nathalie en Renee van De Kunstmeisjes, die ons met een frisse blik gaan vertellen wat we in 2020 niet willen missen.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 100 werd uitgezonden op vrijdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie