Uitzending
Koffietijd - Aflevering 101

Aflevering 101

Koffietijd

20-1-2020

| 289 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Reisblogger Liesbeth Rasker geeft vakantietips. -Tony Neef, Mariska van Kolck en Jordy van Loon over de musical 'Haal Het Doek Maar Op' en het schnabbelcircuit. -Patrick Martens over de Netflix-serie 'Ares'. -Fotografe Ilvy Njiokiktijen reisde voor Unicef naar een aantal conflictgebieden en vertelt hierover.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Haal het doek maar op!
Aanstaande donderdag gaat de musical 'Haal het Doek Maar Op' in premiŤre. Een verhaal over een groep artiesten in de jaren 60 en 70 op de schnabbeltour. Een voorstelling waar de Nederlandse muziek prominent aanwezig is.

Laat me alleen - Mariska van Kolck
Nog een Nederlandse klassieker, "Laat me Alleen" uit 1976. Destijds gezongen door Rita Hovink, maar nu door Mariska van Kolck.

De Clown - Jordy van Loon
Jordy van Loon zingt bij ons het nummer "De Clown" van Ben Cramer.

Wat voor type reis wil je maken?
Vorige week hadden we het er al over in Koffietijd. Januari is voor veel Nederlanders de maand waarin de zomervakanties worden geboekt. Maar wat nou als je nog niet weet wat voor type reis je wilt maken? Reisjournalist en reiziger pur sang Liesbeth Rasker geeft ons tips.

"What a Difference a Year Makes"
Voor het project "What a Difference a Year Makes", reisde fotograaf Ilvy Njiokiktjien voor Unicef naar Peru, Bangladesh, MongoliŽ en Mali om foto's te maken van pasgeboren baby's, wiens leven niet vanzelf-sprekend is. Ilvy, nu terug in Nederland, vertelt ons alles over dit project.

Telkens weer - Tony Neef
In de voorstelling "Haal het doek maar op" worden veel Hollandse klassiekers gezonden. Tony geeft ons vast een voorproefje geven met "Telkens weer", van Willeke Alberti

Een verrassing voor een hardwerkende moeder
Het was weer tijd om het Cadeautje weg te geven. Dit Cadeautje is vandaag voor een hardwerkende moeder die op haar werk zeer geliefd is.

De viral van Patrick
Patrick heeft een viral voor ons meegenomen. En onze crew deed deze gezellig mee!

De allereerste Nederlandse Netflix Original
Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: de allereerste Nederlandse Netflix Original kwam online. Het is een groots opgezette psychologische thriller over een Amsterdams studentencorps. We hebben het dan natuurlijk over de serie Ares. Patrick Martens praat ons bij.

Arajes met spinazie en feta
Vandaag maakt Jigal arajes met spinazie en feta. Een heerlijk, maar ook een makkelijk gerecht.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jordy van Loon, Mariska van Kolck, Patrick Martens, Tony Neef, Ben Cramer, Rita Hovink en Willeke Alberti te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 101 werd uitgezonden op maandag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!