Uitzending
Koffietijd - Aflevering 86

Aflevering 86

Koffietijd

30-12-2019

| 830 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ontwerper Roosmarijn Koster geeft tips voor een goede outfit voor Oud & Nieuw. -Louise Korthals, Kiki Schippers en Janneke de Bijl met Koffietijds eigen oudejaarsconference. -Schrijfster Marjan Berk over haar boek 'Op Weg Naar De Toekomst'. -Maartje Paans maakte een documentaireserie over de bijzondere band Wimpie & de Domino's.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wimpie & de Domino's
De rock en roll band Wimpie & de Domino's wordt gevormd door grote muzikale talenten. Samen met Dieuwertje Blok tourden ze afgelopen zomer door Frankrijk, waar ze onder andere mochten zingen met hun grote held Wolter Kroes. Regisseur Maartje Paans legde hun avonturen vast.

Op weg naar de toekomst met Marjan Berk
Marjan Berk heeft de energieke leeftijd van 87 jaar. Beroemd geworden in Nederland als actrice en zangeres, en inmiddels al jaren bekend schrijfster. Over haar toekomst en de manier waarop je het leven leuk en aangenaam houdt op elke leeftijd schreef ze het boek "op weg naar de toekomst".

Samen tafelen bij Resto van Harte
Samen tafelen, en extra lief zijn voor elkaar. Dat doen we met de feestdagen. Maar dit is vaak lastig voor mensen, die wat minder sociale contacten hebben.

Van oud naar nieuw!
De kerst is voorbij, het geld is op. Maar we willen er morgen, met de jaarwisseling, natuurlijk ook weer een beetje fashionable uitzien. En wéér je kerstpak, is een beetje saai. Daarom hebben we Roosmarijn Koster uitgenodigd. Zij struint markten en kringloopwinkels af, voor hippe kledingstukken.

Een typisch Nederlandse traditie: de Oudejaarsconference
In 1954 was het Wim Kan die de de allereerste oudejaarsconference gaf, op de radio. Op tv was de eerste oudejaarsconference in 1969. Door Seth Gaaikema. Sindsdien worden we elk jaar verrast met goeie grappen, over gebeurtenissen van het afgelopen jaar. We bespreken het fenomeen met cabaretières Kiki Schippers, Louise Korthals en Janneke de Bijl en vragen hen wat we dit jaar kunnen verwachten.

Erna verrast haar dochter
In de laatste dagen van 2019 verrast Erna haar dochter met een heerlijk verwenpakket!

In deze uitzending van Koffietijd waren Marjan Berk, Dieuwertje Blok, Seth Gaaikema, Wim Kan en Wolter Kroes te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 86 werd uitgezonden op maandag 30 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie