Uitzending
Koffietijd - Aflevering 85

Aflevering 85

Koffietijd

27-12-2019

| 817 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Zanger Yves Berendse blikt vooruit op 2020. -Beeldend kunstenaar Sally Pittman en stylist Anouk Océanne over shoppen bij de kringloopwinkel. -Patrick Martens deelt cadeautjes uit.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Iedere maand een nieuwe single
Yves Berendse heeft zichzelf een nieuwe uitdaging gegeven. In 2020 wilt hij iedere maand een nieuwe single uitgeven!

Yves Berendse - Wat een vriend
De nieuwe single van Yves Berendse, "Wat een vriend", past perfect bij alle mooie verhalen die we hier vandaag hebben gehoord tijdens onze Cadeautjesspecial. Daarom zong Yves dit prachtige nummer vandaag bij ons!

De straatprijs in Schiedam!
Ook Gaston is dol op mensen verrassen, hij is met zijn gouden envelop in Schiedam!

Een verrassing voor Marjolein (live in de studio)!
In onze cadeautjesspecial van vandaag wilden we graag het 85ste Cadeautje extra bijzonder maken! Leon wil graag zijn vrouw Marjolein verrassen. En vandaag doen we dat live in de studio!

Een mooie tentoonstelling over Dick Bruna
Ook een leuk uitje in de kerstvakantie: een museum-bezoek. Naar het Centraal Museum in Utrecht bijvoorbeeld. Zij hebben een mooie tentoonstelling over het werk van Dick Bruna, dat veel meer omvat dan alleen de wereld-beroemde Nijntje!

Zalm in bananenblad en parmezaankoekjes met venkel en citroentijm
Twee heerlijke gerechten van onze London: zalm in banenenblad én parmezaankoekjes met venkel en citroentijm.

Een terugblik op het Cadeautje van Koffietijd!
Sinds dit seizoen geven we iedere dag iemand de kans om een dierbare in het zonnetje te zetten. Al 84 keer hebben we niets-vermoedende mensen verrast met Het Cadeautje van Koffietijd. We overvielen ze op hun werk, op school, tijdens het sporten, de lunch en ook stonden we vaak voor de deur.

Een grote liefde voor kringloop-spullen
Er is deze week een mooie documentaire-serie op tv: "De kracht van de Kringloop-winkel". Hierin zie dat het niet alleen om de spullen gaat, die je er kan vinden, maar juist om de verhalen die erbij horen. In 2017 was "Het succes van de kringloopwinkel" al te zien. En nu is er dus een vervolg!

In deze uitzending van Koffietijd was Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 85 werd uitgezonden op vrijdag 27 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie