Uitzending
Koffietijd - Aflevering 77

Aflevering 77

Koffietijd

18-12-2018

| 470 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze aflevering: -Lisa, Amy en Shelley van OG3NE zijn te gast om te vertellen over hun kersttour en ze zingen live hun nieuwe single 'Alles Is Nog Hier'. - Patrick Martens vertelt ons het laatste showbizznieuws. -Walter van Helvoort en zijn dochter Esther komen langs om te vertellen over de gehoorbeschadiging die Walter heeft opgelopen door het maken van muziek.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

OG3NE - 'Alles is nog hier'
Bij Koffietijd vieren we vandaag alvast een beetje Kerst met drie zussen met stemmen als kerstengeltjes: Lisa, Amy & Shelley van OG3NE.

De wilde jaren van Jan Sluijters
Jan Sluijters was een invloedrijke Nederlandse schilder. In zijn vroegere jaren bracht hij moderne kunst naar Nederland. Er is een nieuwe tentoonstelling te bewonderen in Het Noordbrabants Museum. Froukje ging er langs.

Slecht horen in gezelschap
In Nederland zijn ongeveer 1,5 miljoen mensen slechthorend. En dat is vervelend voor de persoon zelf, maar wat blijkt: ook goed-horende mensen kunnen zich flink ergeren als iemand anders slecht hoort. Specsavers heeft onderzoek gedaan naar slechthorendheid en wat dit met de familie doet.

Een heerlijke geur in huis
Grasse, een Provençaalse stad in Frankrijk, vlakbij de Middellandse Zee. Heerlijke vakantieplek. Maar daar staat de stad niet alleen bekend om. Grasse is namelijk de wereldhoofstad van de parfumerie.

De Stip: De 80 kerststallen van Diny
Diny heeft in haar huis een kerststallenmuseum!

Krijgt Patrick een rol in Mary Poppins?!
Patrick interviewde in Parijs actrice Emily Blunt. Zij speelt Mary Poppins in de nieuwe film 'Mary Poppins Returns'. Een gezellig interview. Emily vond het interview zelf zo leuk dat ze - als er een Mary Poppins 3 komt- Patrick aan een rol helpt!

In deze uitzending van Koffietijd was Patrick Martens te gast. Emily Blunt deed in deze uitzending verslag voor Koffietijd. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie