Uitzending
Koffietijd - Aflevering 76

Aflevering 76

Koffietijd

17-12-2018

| 474 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Schrijfster Carry Slee is te gast met haar familie. Ze vertellen over hun kersttradities. -Ron Weil en May-Britt Mobach bespreken de 'little black dress'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gerard Joling - Christmas on the dancefloor
Gerard Joling met 'Christmas on the dancefloor'!

De hoogtepunten van 2018 van de familie Slee
In aanloop naar kerst brengen we het kerstgevoel van de familie van een bekend persoon in beeld. Vandaag het kerstgevoel van de familie Slee. Carry Slee komt samen met haar twee dochters Masja en Nadja en haar drie kleinkinderen Florian (8), Nino (4) en Raphael (bijna 1) bij ons langs!

De Straatprijs is gevallen in Deventer!
Gaston was weer op pad met zijn enveloppen met inhoud. Deze keer was hij in Deventer.

Ondersteuning bij droog neusslijmvlies
Door het droge gure weer buiten kunnen we te maken krijgen met een droge huid maar ook met een droge neus!

Opgroeien zonder geweld in de Veilige Veste
Een gezonde, kansrijke en veilige omgeving om in op te groeien is niet voor alle kinderen en jongeren realiteit. Om die reden zet Fier zich in voor een veilig thuis voor meisjes en jonge vrouwen.

Montagne Russe Pavlova
Met de looks van een enorme besneeuwde berg met skiërs en bomen er op kan het onmogelijk meer kerst worden dan dit!

De revolutie van de Little Black Dress
Nog maar 8 dagen tot kerst en dat betekent precies genoeg tijd om de perfecte jurk voor bij het kerstdiner te kopen. En een jurk waar je eigenlijk nooit mee de mist in kan gaan is de Little Black Dress. Ron Weil, personal shopper bij de Bijenkorf, en May-Britt Mobach weten precies welke je aan moet trekken.

In deze uitzending van Koffietijd waren Carry Slee, May-Britt Mobach en Gerard Joling te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie