Uitzending
Koffietijd - Aflevering 82

Aflevering 82

Koffietijd

25-12-2018

| 469 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De castleden van The Lion King zijn te gast. -Gonnie Klein Rouweler vertelt ons alles over kerst-etiquette.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Koffietijd "Aflevering 82" /82
Met in deze uitzending: -De castleden van The Lion King zijn te gast. -Gonnie Klein Rouweler vertelt ons alles over kerst-etiquette.

De cast van The Lion King - Kerstmedley
Met een prachtige kerstmedley luidt de cast van The Lion King eerste kerstdag in! Op de piano: Guillaume Marcenac.

Het Winter Station!
Het Spoorwegmuseum wordt elk jaar rondom de feestdagen omgetoverd tot een winters paradijs. Ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland.

De cast van The Lion King op bezoek!
Ruim twee jaar geleden ging de 'koning der musicals' in première en sindsdien genoten vele bezoekers van het prachtige verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning! In juli 2019 is de musical voor het laatst te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De cast van deze prachtige show vertelt ons alles over hun musical!

Mika's kerstsalon: Moeder & Dochter
Onze mooimaker Mika en zijn Angels geven een moeder en dochter een prachtige kerstlook!

Groente in zoutkorst met pastinaak crème, rode druiven salsa en geitenkaas
Een heerlijk vegetarisch gerecht voor kerst en met deze bereiding hou je de puurste smaak in je groente!

Hoe gaat het in Eastermar?
De Stip ligt deze hele week in Eastermar. Vivian bezoekt het dorp, nadat daar vorig jaar de Postkodekanjer viel. Hoe gaat het nu met iedereen?

Do's en dont's met kerst
De tafel mooi gedekt, iedereen ziet er prachtig uit en gedraagt zich perfect... In de kerstfilm. Maar de werkelijkheid is vaak toch net even anders. Etiquette en imago deskundige Gonnie Klein Rouweler en familiepsycholoog Dave Niks geven ons vandaag inzicht kerst do's en dont's.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 82 werd uitgezonden op dinsdag 25 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie