Uitzending
Koffietijd - 20-12-2018

20-12-2018

Koffietijd

279 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Mika's Angels
Mika en zijn angels geven een mooie make-over.

Magnesium voor de gevoelige (hoofd)huid
Magnesium helpt bij vermoeidheid, bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan het functioneren van het geheugen. Ook heeft magnesium effect op de gevoelige huid, zo is het ook goed voor je hoofdhuid.

Boekentips voor onder de kerstboom
Een mooi boek nodigt uit tot lezen en kun je dus goed cadeau doen. Hoe kies je het juiste boek voor je kinderen, kleinkinderen of andere jongeren in je omgeving? Schrijvers Raoul de Jong en Margje Woodrow zijn weer bij ons en hebben tips voor onder de kerstboom.

Griep op de werkvloer
In de maanden december en januari is de kans op een griepepidemie het grootst. Binnen het gezin kan de griep vervelend zijn, maar op het werk ook zeker!

Rode uiensoep met knapperige kaascroutons
Klassieke franse uiensoep maar dan met rode uien!

Broederliefde over het Knoop Gala!
Met veel trots organiseren de NTR en HandicapNL het Knoop Gala dit jaar al weer voor de achtste keer! Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan.

De kerstwens van De Koffieleuters
Vandaag waren De Koffieleuters te gast en zij hadden een kerstwens voor alle kijkers.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd werd uitgezonden op donderdag 20 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie