Uitzending
Koffietijd - Aflevering 73

Aflevering 73

Koffietijd

12-12-2018

| 354 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Journalist Jan Heemskerk vertelt over zijn nieuwe boek 'Als Jan het kan...', over zijn persoonlijke gevecht tegen overgewicht. -Trainer Carlos Lens heeft een boek uitgebracht met alle ins en outs over de billen: 'Het billenboek'. -Klaartje Scheepers (ELLE), Maureen Belderink (Delicious) en Joyce Bierman (Albert Heijn) praten over wat er niet op het kerstmenu mag ontbreken dit jaar.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Oefeningen voor de billen
Carlos Lens noemt zichzelf de bilexpert. Hij heeft een boek gemaakt met alle ins en outs over de billen! Carlos had vandaag toch wel een paar hele bijzondere oefeningen.

Pumpkin Spice Latte
Nog een lekkernij van Lonka! De bekende koffiesmaak maar dan thuis.

30 Seconds met Jan Heemskerk en Carlos Lens
Jan Heemskerk en Carlos Lens spelen het spel 30 Seconds.

Stichting de Vrolijkheid
Stichting de Vrolijkheid investeert in aandacht voor kinderen en jongeren in asielzoekerscentra.

Seraya doet aan plogging
Vandaag staat Seraya de Vries op De Stip die aan de nieuwste hardloop trend doet, namelijk 'plogging'

Wat kan er dit jaar niet ontbreken op het kerstmenu?
Over een kleine twee weken is het kerst. En de vraag is: wat zetten we op tafel? Het verlossende antwoord komt wellicht van deze drie vrouwen: hoofdredacteur van ELLE Eten, Klaartje Scheepers, Maureen Belderink van Delicious. Magazine en Joyce Bierman van Allerhande.

In deze uitzending van Koffietijd waren Carlos Lens en Jan Heemskerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 12 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie