Uitzending
Koffietijd - Aflevering 72

Aflevering 72

Koffietijd

11-12-2018

| 390 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Carlo Boszhard blikt vooruit op 'The Christmas Show'. -Martine Prenen schreef het boek 'Forever Young'. -Jeroen Spitzenberger over de Videoland-serie 'Kerst Met De Kuijpers'. -Huiddeskundige Maaike Dorsteen over magnesium.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kerstshoppen met Vivian en May-Britt Mobach
Maandag zagen we hoe Vivian een outfit scoorde voor de feestdagen in Designer Outlet Roermond. Ook vandaag kijken we met haar mee, want bij een toffe outfit horen natuurlijk ook schoenen!

Waarom Assepoester als kerstverhaal?
Carlo schuift aan tafel om te praten over The Christmas Show die op 22 en 23 december te zien zal zijn in de Ziggo Dome. In deze editie staat het verhaal van Assepoester centraal. Carlo schreef het script van de voorstelling 'Assepoester en het Kerstbal' en speelt de rol van Verteller.

Het Prins Claus Fonds presenteert tentoonstelling met tien internationale kunstenaars
Het Prins Claus Fonds voor Cultuur en Ontwikkeling presenteert A Sheet of Paper Can Become a Knife, een thematische tentoonstelling met tien internationale kunstenaars.

Superfoods die makkelijk in de supermarkt te vinden zijn!
Martine komt langs om te praten over haar nieuwste boek: Forever Young. Het boek gaat over dat vijftig het nieuwe veertig is. Martine toont in dit boek dat ouder worden ook leuk kan zijn, geeft o.a. handvaten voor een lichaam en geest in balans en laat ze zien hoe je vitaler wordt dan ooit tevoren.

Het belang van voldoende magnesium in het lichaam
Magnesium: het helpt bij vermoeidheid, bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan het functioneren van het geheugen n het heeft effect op de een energieke huid en je spieren. Huiddeskundige Maaike Dorsteen neemt de proef op de som en onderzoekt hoe het zit met haar magnesium gehalte.

30 seconds met Jeroen Spitzenberger en Carlo Boszhard
Jeroen en Carlo spelen 30 Seconds, de Boulevard editie!

Geitenyoga
We willen onze nieuwe buren beter leren kennen, daarom ligt de Stip vandaag in Amsterdam. Brenda doet namelijk aan yoga tussen de geiten!

Inspiratiebronnen voor Jeroen Spitzenberger
Vanaf 14 december is de serie 'Kerst met de Kuijpers' te zien op Videoland. Jeroen speelt hierin een grote rol, we hebben het met hem over de serie en natuurlijk ook over Kerst met de Spitzenbergers!

In deze uitzending van Koffietijd waren Carlo Boszhard, Jeroen Spitzenberger en May-Britt Mobach te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 72 werd uitgezonden op dinsdag 11 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie