Uitzending
Koffietijd - Aflevering 81

Aflevering 81

Koffietijd

24-12-2018

| 372 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Robert ten Brink licht een tipje van de sluier op van 'All You Need Is Love Kerstspecial'. -Patrick Martens vertelt ons welke films we deze kerst gezien moeten hebben.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

All You Need Is Love-adventskalender
Al sinds 1992 is er de All You Need Is Love Kerstspecial. En in Koffietijd hebben we al heel vaak het hemd van het lijf over mogen vragen. Dit jaar doen we het anders bij Koffietijd en lieten we onze kijkers vragen stellen!

Mika's kerstsalon: Claudia
Speciaal voor de Kerst pakken we extra uit met Mika's kerstsalon. Daarin geeft hij deze hele week samen met zijn 'angels' een dame een complete make-over. Vandaag is Claudia de gelukkige!

Als kunst je lief is
Tachtig kunstwerken uit veertig verschillende musea zijn bij elkaar gebracht in Het Kröller-Müller Museum voor de tentoonstelling 'Als kunst je lief is'. Museumdirecteur Lisette Pelsers legt uit wat de achterliggende gedachte is.

Cinnamon rolls
Zoete zwedse broodjes voor elk moment van de dag!

Blini's met gerookte zalm
Een echte brunchklassieker! De kleine hartige pannenkoekjes, het frisse van de creme fraiche met het pittige van de mierikswortel en de zachte vettige vis maken elk hapje een waar genot!

De Stip: Eastermar
De Stip ligt deze week in het Friese Eastermar, waar afgelopen januari de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen viel!

Welke klassieke kerstfilms móet je de komende dagen zien?
Kerst staat voor de deur. Daarom vertelt Patrick Martens ons welke klassieke kerstfilms je de komende tijd echt moet zien.

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens en Robert ten Brink te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 81 werd uitgezonden op maandag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie