Uitzending
Koffietijd - Aflevering 80

Aflevering 80

Koffietijd

21-12-2018

| 372 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Oprichters van Kunst Kijken met Ko & Kho, Ko van 't Hek en Yuki Kho schuiven aan. -Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko komen vertellen hoe zij kerst vieren. -Karen Soeters en Dik Nagtegaal over de gevolgen van vuurwerk op dieren. -Het kinderkoor van de Haarlemse Koorschool komt zingen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Koorschool Haarlem - Walking In The Air
We hebben de afgelopen weken een heleboel decembertradities uit veel verschillende landen voorbij zien komen. Vandaag een kinderkoor.

De kersttradities van Victoria en Levchenko
Oer-Hollands met een vleugje Oekraïne of Oekraïens met een vleugje Hollands? De kerstdagen staan voor de deur. Hoe vieren Victoria en Levchenko kerst?

Mary Poppins Returns!
In de film Mary Poppins Returns is de magische oppas met haar paraplu én tas vol verrassingen terug van weggeweest. Met niemand minder dan Emily Blunt in de hoofdrol. Patrick zocht de cast en regisseur op in Parijs.

Burrata met verschillende bereidingen van biet
Een hele feestelijke vegetarische kerstmaaltijd.

Help jouw huisdier de jaarwisseling door
De jaarwisseling is in zicht en het nieuwe jaar wordt vaak ingeluid met oliebollen, champagne én vaak met veel vuurwerk. Feest dus, maar niet voor heel veel (huis)dieren. Gelukkig kun je ze helpen!

Een kersthit
Bij Kerstmis horen natuurlijk kerstliedjes. Deze muzikale dames namen het heft in eigen hand en schreven een kersthit. De Stip ligt in Leidschendam!

Kinderen als museumgids
De kerstvakantie staat weer voor de deur. Naast het gezellig samenzijn met vrienden en familie is het ook een uitstekend moment om naar een museum te gaan. Maar hoe kies je een tentoonstelling uit waar je met het hele gezin naar toe kunt?

In deze uitzending van Koffietijd waren Evgeniy Levchenko, Victoria Koblenko en Emily Blunt te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 80 werd uitgezonden op vrijdag 21 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie