Uitzending
Koffietijd - Aflevering 78

Aflevering 78

Koffietijd

19-12-2018

| 385 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Xandra Brood, haar dochters Brenda, Lola en Holly en Xandra's moeder, Angeline, vertellen over hun kerst en het hoe was dat toen Herman nog leefde. -Detox-coach Jacqueline van Lieshout legt uit hoe je ook zonder alcohol een heerlijke kerst kunt hebben.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Vaginale schimmelinfectie
Hetty is er om alle vragen te beantwoorden over vaginale ongemakken. Deze keer heeft ze allerlei tips over vaginale schimmels.

Non-alcoholische dranken voor tijdens de feestdagen
Bij het kerstdiner is niets lekkerder dan een goed glas wijn of een likeurtje bij het toetje. Maar wat als je geen alcohol kunt of wil drinken? Daar heeft detox coach n ervaringsdeskundige Jacqueline van Lieshout het antwoord op.

Alles perfect in balans
In december willen we elkaar extra verwennen met mooie cadeaus. Lotte geeft in haar vlog de leukste beauty cadeautips!

Caf brle
Heerlijke gezouten karamel met crme brle. Een topcombinatie!

Tarte tatin van Hidde
Met een snel bladerdeeg om op de gourmet verder te bakken.

Gourmet Tartiflette van Pieter
Een stevige maaltijd waar je in de koude wintermaanden weer even mee vooruit kunt.

Mika's kerstsalon - Kerstkapsels
Speciaal voor de Kerst pakt Koffietijd uit met Mika's kerstsalon. Daar geeft hij, samen met zijn 'angels', een aantal dames een complete make-over. Vandaag beginnen we met Nimet!

Familie Brood bij Koffietijd!
Het is inmiddels traditie bij Koffietijd om families uit te nodigen rond de feestdagen. Vandaag is de familie Brood op bezoek.

In deze uitzending van Koffietijd was Xandra Brood te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie