Uitzending
Koffietijd - Aflevering 75

Aflevering 75

Koffietijd

14-12-2018

| 401 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We praten met mensen die in Nederland een nieuw thuis hebben gevonden. Wat is hun verhaal? -Er wordt gekookt door Pieter Kok en Khlood, Kinan en Nabi. -Acteur en zanger Saman Amini treedt op. -Barista's Hossein & Roja vertellen over hun werk in een asielzoekerscentrum.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Pieter kookt met gasten van over de hele wereld
Pieter kookt met Khlood, Kinan en Nabi. Zij zijn van Broodje Aap&Linke Soep, een lunch en cateringservice in Tilburg waar ze twee keer per week samenkomen om lekker te koken en de Nederlandse taal te leren.

Kerstshoppen met Vivian en Lonneke
Vandaag is Vivian voor de laatste keer aan het shoppen in Roermond en doet ze inspiratie op voor iets waar je iedereen wel blij mee kan maken..

'Dromen bereikt en dromen bereiken'
De hele uitzending staat in het teken van je thuisvoelen in een land waar je niet geboren bent. Over decemberfeesten, met allerlei soorten eten, muziek, nieuwe herinneringen, maar ook over dromen die zijn uitgekomen ťn dromen die we nog hebben.

De Straatprijs Rotterdam
Gaston was weer op pad met zijn goedgevulde enveloppen in Rotterdam! Daar heeft hij weer veel mensen blij gemaakt.

5, Coffee Connect
We praten in Koffietijd vaak met de Goede Doelen Loterijen over allerlei initiatieven met vluchtelingen. Vandaag hebben we een bijzondere uitzending die in het teken staat van mensen die in Nederland een nieuw thuis hebben gevonden.

Syrische designer
De stip ligt vandaag in Huizen, waar Bakri ons meeneemt in de wereld van Plissťkunst.

Hoe vieren Vittorio en Mariam kerst?
December is voor velen van ons een bijzondere tijd van samenzijn; gevuld met cadeautjes, tijd doorbrengen met dierbaren en heerlijk eten en drinken. Maar hoe is deze decembermaand als je kort of lang geleden vanuit je thuisland in Nederland bent komen wonen?

Remi - Imagine
Remi woont nu drie jaar in Nederland. Hij komt uit SyriŽ en zingt voor ons het lied Imagine van John Lennon.

Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 75 werd uitgezonden op vrijdag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie