Uitzending
Koffietijd - Aflevering 71

Aflevering 71

Koffietijd

10-12-2018

| 482 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De Ladies of Soul blikken vooruit op hun shows in de Ziggo Dome en treden op. -Ron Weil heeft tips voor de kerstversiering. -Michiel de Zeeuw over het interieur in de nieuwe studio. -Ambassadeur Natasja Froger vertelt over de kerstcampagne van stichting Het Vergeten Kind.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kerstshoppen met Vivian en Bastiaan
Kerst is onderweg en daar horen natuurlijk cadeautjes bij!

Elk kind moet zich écht kind voelen
Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Vooral tijdens de feestdagen hebben deze kinderen het zwaar.

De miniatuurkermis van Jan
Vandaag hebben we kermisfan Jan de Graaf op De Stip.

De kersttrends van dit jaar
Ron Weil, personal shopper bij de Bijenkorf, komt vertellen over de kersttrends van dit jaar. Zo neemt hij onder andere 'Junglebells' en onderdelen voor in een 'Tienerboom' mee. Wie kan deze tips volgens jou wel gebruiken?

In deze uitzending van Koffietijd waren Michiel de Zeeuw en Natasja Froger te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie