Uitzending
Koffietijd - Aflevering 42

Aflevering 42

Koffietijd

29-10-2019

| 824 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jan Keizer en Anny Schilder blikken terug op hun gezamenlijke carrière en treden op. -UNICEF-ambassadeur Nicolette van Dam over de actie 'Deel Je Menu'. -Dierenbeschermer Karen Soeters en opsporingsdeskundige Marcel van de Ven over de uitspraak in de zaak hondengevechten.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Groente-lasagne met spinazie
Het zijn nu de 'Doe maar lekker vegetarisch weken' dus maakt Pieter een Nederlandse favoriet, maar dan vegetarisch!

Wat Jan en Anny doen als ze lange autoritten hebben
Jan Keizer en Anny Schilder laten zien wat voor apps ze op hun mobiel hebben staan!

Jan Keizer durfde Anny Schilder niet te vertellen dat hij ging stoppen
Na meer dan 50 jaar op het podium te hebben gestaan, vindt Jan Keizer het tijd om afscheid te nemen van het vak. Samen met zijn zangmaatje Anny Schilder maakt hij nu een 'grande finale' langs de theaters, waar ze als duo afscheid nemen van hun publiek. We blikken terug op hun succes.

Jan en Anny - 'The Time Of My Life'
Jan Keizer en Anny Schilder gaan stoppen, dus doen ze een afscheidstour. Bij Koffietijd zingen ze het nummer 'The Time Of My Life'.

Karen Soeters en Marcel van de Ven over dierenmoord
Karen Soeters en Marcel van de Ven van House of Animals praten over criminele zaken op het gebied van dieren. Waarom zijn er mensen die op dieren jagen?

Marianne verrast haar schoondochter Christina
Vivian is met het Cadeautje vandaag bij Marianne! Zij wil haar schoondocther Christina verrassen.

Nicolette van Dam wist niet meer wat ze moest doen
Nicolette van Dam is ambassadeur van UNICEF die, mede dankzij de steun van de Postcode Loterij, kansarme kinderen en families helpen. Begin deze maand maakte ze een indrukwekkende reis voor UNICEF naar Guatemala, waar bijna de helft van de kinderen ondervoed is. Ze vertelt over het moment dat een moeder haar kind koffie gaf en ze echt niet meer wist wat ze moest doen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anny Schilder, Jan Keizer en Nicolette van Dam te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 29 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie