Uitzending
Koffietijd - Aflevering 41

Aflevering 41

Koffietijd

28-10-2019

| 1030 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Tineke Schouten over haar theatershow 'Highlights', die dit seizoen in reprise gaat. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Aandacht voor de Prijzenmarathon, die in het teken staat van het Ouderenfonds. Maurits van Kuyk is vrijwilliger bij het Maatjesproject en Hans Flotat is vrijwilliger van de Zilverlijn.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Snelle herfststoof
Met deze snelle stoofschotel is het knusse herfstgevoel compleet!

Wat hebben Erica Terpstra, Madonna, Máxima en Adele met elkaar gemeen?
Ze werden allemaal met verve geïmiteerd door Tineke Schouten! Tineke staat dit seizoen weer in de theaters met haar voorstelling Highlights waarin al haar beste sketches, typetjes en liedjes in een nieuw jasje de revue passeren. Dat kunnen wij bij Koffietijd natuurlijk niet voorbij laten gaan.

De aftrap van Doe maar lekker vegetarisch
Froukje staat in de Albert Heijn in Hoofddorp waar zo meteen de aftrap is van de landelijke campagne Doe Maar Lekker Vegetarisch!

Tineke was het zeewezen!
Maar hoe vond ze het eigenlijk om mee te doen?

Maurits en Hans zijn vrijwilligers van het Ouderenfonds
De helft van de ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. Om dit probleem aan te pakken heeft het Ouderenfonds verschillende initiatieven in het leven geroepen.

Maurits en Hans zijn vrijwilligers van het Ouderenfonds
De helft van de ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. Om dit probleem aan te pakken heeft het Ouderenfonds verschillende initiatieven in het leven geroepen.

Van Halloween naar Sinterklaas!
Patrick was er weer met het laatste nieuws over onder andere een aantal Sinterklaas projecten en de film 'Maleficent 2: Mistress of Evil'.

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens en Tineke Schouten te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 28 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie