Uitzending
Koffietijd - Aflevering 47

Aflevering 47

Koffietijd

5-11-2019

| 982 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Maaike Ouboter vertelt over haar theatertour 'Voordat De Tijd Ons Inhaalt'. -Portretfotograaf Pieter Henket over zijn expositie in Museum De Fundatie. -Schrijfster Esther Verhoef over de verfilming van 'Lieve Mama' voor Videoland. -Theatermaker Tjerk Ridder over zijn nieuwe voorstelling 'Bonne Route!'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Esther Verhoef wordt verrast met Gouden Boek voor 'Lieve Mama'
Esther Verhoef kwam praten over haar boek 'Lieve Mama' die een serie krijgt op Videoland. Wat ze niet wist, is dat wij haar gingen verrassen met de overhandiging van het Gouden Boek voor 'Lieve Mama'.

Maaike Ouboter - 'Troostliedje'
Maaike Ouboter geeft bij ons haar eerste tv-optreden met haar nieuwe single 'Troostliedje'.

Oosterse boerenkoolsoep
Klaas maakt een boerenkoolsoep van ui, knoflook, gember en rode peper.

Ans verrast haar schoonzus José
Vivian is vandaag met Het Cadeautje van Koffietijd in Brabant, omdat Ans vindt dat haar schoonzus wel een hotel-overnachting en diner voor 2 verdient!

Lady GaGa wilde Pieter Henket zijn foto als album cover
Wanneer Pieter Henket zo'n twintig jaar geleden een stage regelt bij Robert De Niro, mag hij van zijn ouders blijven in 'dé States'. Zijn echte doorbraak komt wanneer Lady GaGa zelf zijn foto uitkiest voor de cover van haar album.

De teksten van Maaike Ouboter
Maaike Ouboter vertelt wat de teksten van haar liedjes betekenen.

Tjerk de Ridder liep 1200 kilometer met zijn ezel
Theatermaker Tjerk de Ridder liep een route van 1200 kilometer met zijn ezel Lodewijk in drie maanden om te kijken of delen en solidariteit vandaag de dag nog bestaat.

Lekker Bezig Dylan! (aflevering 21)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag gaan we langs bij de familie Vork, waar Dylan tomatensoep met bruscetta maakt met Maggi!

In deze uitzending van Koffietijd waren Esther Verhoef en Maaike Ouboter te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op dinsdag 5 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie