Uitzending
Koffietijd - Aflevering 37

Aflevering 37

Koffietijd

22-10-2019

| 1077 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Albert Verlinde heeft de Nederlandse Tina Turner meegenomen!
Gisteren werd de felbegeerde hoofdrol van Tina Turner in de musical 'Tina' bekend gemaakt. Producent Albert Verlinde heeft haar meegenomen: Nyasa Alberta.

Pernille weet nu hoe ze zichzelf moet verdedigen
Gisteren volgde Pernille een workshop weerbaarheid bij Synthia Stoffer. Zij komt volgende maand bij ons tips geven om onszelf weerbaar te maken.

"Rembrandt in de mand", een bijzondere fotowedstrijd met viervoeters
Het is 350 jaar geleden dat één van de beroemdste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis overleed: Rembrandt van Rijn. 'Rembrandt in de mand' werd een tijdje geleden in het leven geroepen. Een wedstrijd waarbij je een fotoportret van je hond in Rembrandt-stijl kon winnen.

"Man, Man, Man", hoe mannelijk zijn deze mannen?
Hoe lang mag je als man voor de spiegel staan? Zijn mannen jaloerser dan vrouwen? En moeten alle mannen kunnen klussen? Radiomakers en goede vrienden Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström zoeken in "Man Man Man, De Podcast" uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn.

Macaroni met kaas
Jigal kookt samen met zijn dochter Ada en zijn zoon Meijer een heerlijke macaronischotel met kaas!

Lekker bezig Celien! (aflevering 20)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag gaan we langs bij oma Celien, ook wel glam-ma genoemd!

Een vriendschapscadeautje voor Karin!
Vandaag geeft heeft Wendy een mooi vriendschapscadeau voor haar vriendin Karin.

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde en Domien Verschuuren te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op dinsdag 22 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie