Uitzending
Koffietijd - Aflevering 40

Aflevering 40

Koffietijd

25-10-2019

| 984 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Caroline Tensen over een nieuw seizoen 'En Tegen 100'. -Hester Oldenburg, borstkankerchirurg in het Antoni van Leeuwenhoek, vertelt over haar eigen ervaring met deze ziekte. -Het Dochterpanel, bestaande uit Roosje Kuizenga, Quinty Misiedjan, Anna Herter en Linda de Munck, praat over seksuele voorlichting.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Ons dochterpanel is terug!
We hebben ze al een hele tijd niet gezien, maar vandaag zijn ze terug: ons dochterpanel. De dochters zijn er voor de kijkende moeders. Wat jullie niet van jullie eigen dochter horen, krijgen jullie van onze dochters te horen.

Backstage bij Anastasia met Milan van Waarden-Burg
In 'Backstage bij Anastasia' volgen we iedere week een hoofdrolspeler van de musical Anastasia. Vandaag loopt Patrick mee met Milan van Waarden-burg, en neemt hij ook nog een kijkje bij het decor.

Manon zet haar vader Ad in het zonnetje!
Patrick kreeg de opdracht van Manon om haar hardwerkende vader Ad in het zonnetje te zetten. En dit doet hij met het cadeautje van Koffietijd!

Saoto soep
London maakt samen met zijn kids een heerlijke saoto soep!

Vivian ging mee met een feestelijke boottocht!
De hele maand oktober besteden we aandacht aan eenzaamheid onder ouderen. Mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kan het Nationaal Ouderenfonds activiteiten voor 55-plussers door het hele land mogelijk maken. Waaronder een feestelijke boottocht over het Amsterdamse IJ.

Hester is borstkankerchirurg en kreeg zelf de diagnose borstkanker
Elk jaar, verandert het leven van 17-duizend vrouwen drastisch, door de diagnose borstkanker. In Koffietijd en 5 Uur Live besteden we de hele maand oktober, aandacht aan de vele gezichten van deze ziekte. Het kan iedereen overkomen. Ook als je zelf borstkanker chirurg bent.

Caroline Tensen speelt het spel: 'Een tegen tien jaar Koffietijd'
Al sinds het begin van deze eeuw, namelijk sinds 2000 presenteert Caroline Tensen Een tegen 100. Aanstaande zondag beginnen ze weer. Maar hoe ging dat er in 2000 ook al weer aan toe?

In deze uitzending van Koffietijd was Caroline Tensen te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 25 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie