Uitzending
Koffietijd - Aflevering 45

Aflevering 45

Koffietijd

1-11-2019

| 992 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Landschapsfotograaf Bas Meelker geeft tips voor het maken van mooie herfstfoto's. -De Australische Donna Hay vertelt over haar nieuwste kookboeken. -Monique Smit praat over het moederschap, haar nieuwe album n ze treedt op. -Sophie Vossenaar werkt voor African Parks en vertelt over de laatste projecten.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jazzlin verrast haar moeder
Jazzlin verrast haar moeder met een weekendje weg, omdat haar moeder voor haar een moeder en vader in n is!

Backstage bij Anastasia met Ellen Evers
In 'Backstage bij Anastasia' volgen we iedere week een hoofdrolspeler van de musical Anastasia. Vandaag loopt Patrick mee met Ellen Evers, die Lily speelt!

Donna Hay over haar Kerst Kookboek
Donna Hay heeft twee nieuwe kookboeken uitgebracht: het Kerst kookboek en het Week Light kookboek, allebei uitgekomen in oktober 2019. Hier praat ze over bij ons in Koffietijd!

Monique Smit - 'Ga jij dan met me mee'
Monique Smit zingt haar nieuwe nummer 'Ga jij dan met me mee'

"Een echte eer" om prins Harry als president van African Parks te hebben
Sophie Vossenaar is directeur fondsenwerving van African Parks voor Europa. Ze is hier bij Koffietijd om te vertellen over wat ze bij African Parks doen en wat de rol van prins Harry hierin is.

Bas Meelker vertelt hoe je de perfecte herfstfoto maakt!
Bas Meelker werkt als landschapsfotograaf onder andere voor National Geographic. Hij geeft tips over hoe je goede herfstfoto's maakt.

Monique Smit schreef haar eerste nummer
Monique Smit was niet helemaal tevreden over de tekst van haar nieuwe nummer, dus toen besloot ze - op aandringen van haar vriend Martijn - zelf de tekst te schrijven!

Kom vol groentes
Pernille en Quinty staan met Donna Hay in de keuken om een gerecht te koken uit haar kookboek!

In deze uitzending van Koffietijd waren Monique Smit en Ellen Evers te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 45 werd uitgezonden op vrijdag 1 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie