Uitzending
Koffietijd - Aflevering 38

Aflevering 38

Koffietijd

23-10-2019

| 1059 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Op de filmset van Wat is dan liefde
Patrick is op de filmset van de nieuwe film "Wat is dan liefde" met "Backstage met Patrick"!

Antje, Soy en Jolijn over zoenscènes in "Mamma Mia!"
Antje Monteiro, Soy Kroon en Jolijn Henneman spelen al ruim een jaar in "Mamma Mia!". Ze bespreken alles over deze musical, ook hoe het eraan toegaat bij de zoenscènes.

Auke kwam door een bezoek aan Specsavers erachter dat ze een hersentumor had
Vorige week was optometrist Pauline er over het belang om je ogen regelmatig te laten onderzoeken. Auke ondervond dit aan den lijve. Door een bezoek aan de opticien van Specsavers kwam zij erachter dat ze een hersentumor had.

Wentelteefjes
Een klassiek zoet ontbijt gerecht, dat heerlijk is om samen met de kleintjes te maken. Pieter maakt ze dan ook mijn zijn zoon en dochter.

Rick Evers over het staatsbezoek in India
Maandelijks bespreken we het meest opvallende royal-nieuws met onze eigen deskundige Rick Evers. Deze maand reisde hij mee met Koning Willem-Alexander en koningin Máxima die op staatsbezoek waren in India. Hij vertelt wat zij en hijzelf allemaal deden op deze reis.

Drama in het vluchtelingenkamp Moria in Lesbos
Evelien van Roemburg is van de organisatie Oxfam Novib en ze schuift bij ons aan om te praten over de slechte situatie op het vluchtelingenkamp Moria. In de afgelopen jaren heeft Oxfam Novib 10.000 mensen juridische hulp kunnen geven en met al die ervaringen hebben ze informatie doorgegeven aan de Griekse overheid, maar ook aan de politiek in Brussel. Mede dankzij de Postcode Loterij hebben zij dit kunnen doen.

Henk verrast zijn vrouw Irene, eindelijk!
Voor Het Cadeautje waren we vandaag Tilburg. Henk vindt, dat het na meer dan 55 jaar, wel eens tijd is om zijn Irene romantisch te verrassen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Antje Monteiro en Soy Kroon te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 38 werd uitgezonden op woensdag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie