Uitzending
Koffietijd - Aflevering 43

Aflevering 43

Koffietijd

30-10-2019

| 1103 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Henk Poort komt praten over zijn succes bij 'De Beste Zangers van Nederland' en over zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden'. -Interieurspecialist Michiel de Zeeuw vertelt over Geo Tech en de Nieuwe Romantiek. -Alma en Marita Mathijsen schreven een essay over de positie van vrouwen in de huidige maatschappij.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bakplaatappeltaart met abrikozenjam
Een heerlijke variant op de klassieke appeltaart!

Wat is de positie van vrouwen anno 2019?
Marita moest vechten om als eerste vrouw uit haar dorp te kunnen studeren en Alma was een van de felste stemmen in de media rondom de MeToo discussie. Voor de maand van de geschiedenis schreven moeder en dochter dit essay waarin ze brieven aan elkaar schrijven over de gelijkheid tussen de seksen.

Janny verrast dochter Emma!
Patrick gaat langs bij moeder Janny die haar dochter Emma graag in het zonnetje wil zetten, want hard werken wordt beloond!

Froukje ging op pad om voedselverspilling tegen te gaan
Froukje ging op pad om voedsel-verspilling tegen te gaan. Daarvoor reisde ze af naar Westland.

Henk Poort maakte diepe indruk in het programma 'Beste Zangers'
Henk Poort maakte de afgelopen weken in het tv-programma 'Beste Zangers' diepe indruk. Zijn duet uit The Phantom of the Opera met Floor Jansen is bijna 3 miljoen keer bekeken op Youtube.

David Laport maakte prachtige creaties voor Jessie J en Rihanna
Hij zit nog maar vijf jaar in het vak, maar maakte al creaties voor Sia, Jessie J en Rihanna. Hoog tijd om kennis te maken met het creatieve brein achter al deze prachtige creaties, modeontwerper David Laport.

Henk Poort zingt een nummer van een van zijn helden
Henk Poort zingt een prachtig nummer van Johnny Jordaan: De Afgekeurde Woning.

In deze uitzending van Koffietijd waren Henk Poort, Marita Mathijsen, Michiel de Zeeuw, Floor Jansen, Johnny Jordaan en Rihanna te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 30 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie