Uitzending
Koffietijd - Aflevering 46

Aflevering 46

Koffietijd

4-11-2019

| 932 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Schrijfster Marieke Lucas Rijneveld en oud-presentatrice Marga van Praag over 50 jaar 'Turks Fruit' van Jan Wolkers. -Presentator Joris Linssen over zijn band Caramba. -Hanneke Dessing, directeur van het Diabetes Fonds, over de hoeveelheid suiker in voedsel.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Joris Linssen en Caramba met "Gewoon zoals je bent"
Joris Linssen treedt samen met zijn band Caramba op! Ze zingen "Gewoon zoals je bent"...

Anja wordt in het zonnetje gezet
Het was weer tijd om het Cadeautje weg te geven. Jannine wilde haar moeder Anja in het zonnetje zetten. Patrick bezorgt het Cadeautje van Koffietijd vandaag in Almelo.

50 jaar Turks Fruit
Het is vijftig jaar geleden dat het boek Turks Fruit uitkwam. Vier jaar later werd het boek verfilmd. Het is nog steeds de best bezochte Nederlandse film aller tijden. Marieke Lucas Rijneveld en Marga van Praag zijn bij ons om hun persoonlijke herinneringen aan dit liefdesverhaal met ons te delen!

Vegetarische macaronischotel
Klaas maakt deze maandag weer een van de 10 favorieten van Nederland, namelijk.. de macaronischotel! Maar dan vegetarisch voor de Doe Maar Lekker Vega week!

De bewerking van Mexicaanse muziek tot Nederlandstalige liedjes
Naast presentator van programma's als 'Taxi', 'Joris Showroom' en 'Hello Goodbye', is Joris Linssen ook muzikant. Met zijn band Caramba bewerkt hij Mexicaanse muziek tot Nederlandstalige liedjes. De band bestaat inmiddels alweer 20 jaar!

Gisteren was het suikermaxdag!
Zit jij al aan je suikertax van dit jaar? Aan tafel, Hanneke Dessing, directeur van het Diabetes Fonds en Marloes Meijnen, die haar eigen suikergebruik onder de loep nam.

Bidsprinkhaan Nienke Plas vertelt over The Masked Singer
Afgelopen vrijdag was de finale van The Masked Singer. Tania Kross oftewel 'de Robot' was de grote winnaar! Ruim 1,9 miljoen kijkers kwamen erachter dat Guido Spek, Nienke Plas, Tim Douwsma en Tania Kross tegen elkaar hebben gestreden. Bidsprinkhaan Nienke is bij ons in de studio!

In deze uitzending van Koffietijd waren Joris Linssen, Marga van Praag en Nienke Plas te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 46 werd uitgezonden op maandag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie