Uitzending
Koffietijd - Aflevering 44

Aflevering 44

Koffietijd

31-10-2019

| 1010 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Merol treedt op met haar nieuwe single. -Xaviera Plas-Plooij schreef 'Hét Zwangerschapshandboek' en praat hierover met Airen Mylene, die zelf zwanger is. -Annebel Schipper, woordvoerder van Pink Ribbon, en columniste Vriendin Larissa Verhoeff praten over borstkanker en werk.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een mooi wooncadeautje voor Vera
Oktober is bijna voorbij en dit betekent ook gelijk het einde van oktober woonmaand. Om het spetterend af te sluiten brengt Vivian een mooi cadeautje met wooncheque naar Vera!

Merol met haar nieuwe single "Superlatieven"
Na het succes van "Lekker met de meiden" en "Hou je bek en bef me", zingt Merel vandaag bij ons haar nieuwe single: Superlatieven!

Het is belangrijk om regelmatig je ogen te laten onderzoeken!
De afgelopen weken bespraken we met optometrist Pauline Schenk van Specsavers hoe belangrijk het is om je ogen regelmatig te laten onderzoeken. Iris ondervond dit aan den lijve toen ze er tijdens haar zwangerschap achterkwam dat zij glaucoom had.

Hoe is het om Merol van 'Hou je bek en bef me' te zijn?
Zij heeft de afgelopen tijd veel succes met hits als 'Lekker met de meiden' en 'Kerst met de fam'. Maar de meeste mensen kennen haar toch wel van het nummer "Hou je bek en bef me".

Pompoensoep met feta crunch
Pieter staat vandaag in de keuken en maakt een heerlijke Halloween maaltijd: pompoensoep met feta crunch!

Merol krijgt een Gouden Plaat!
Een bijzonder moment bij Koffietijd: Merol krijgt een Gouden Plaat voor haar single "Lekker met de Meiden"

Larissa bleef werken tussen haar behandelingen door
In maart werd er bij Larissa borstkanker geconstateerd. Vandaag hebben we het over borstkanker en werk, want Larissa is tussendoor haar behandelingen blijven werken. Ze schrijft voor 'De Vriendin' columns over haar ervaringen met borstkanker en hoe andere mensen met de situatie omgaan!

Oei, ik groei!
Xaviera Plas-Plooij schreef 'Het Zwangerschapshandboek'. Zij vind zwangere vrouwen tegenwoordig te soft en vindt dat ze meer mogen genieten van hun zwangerschap. Zij is samen met Airen Mylene te gast, die zwanger is van haar tweede kindje.

Bewegen bij een zwangerschap
Xaviera geeft wat bewegingstips voor zwangere vrouwen. Het is belangrijk om veel te bewegen. Quinty, Pernille en Airen doen even wat oefeningen!

In deze uitzending van Koffietijd was Airen Mylene te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 44 werd uitgezonden op donderdag 31 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie