Uitzending
Koffietijd - Aflevering 173

Aflevering 173

Koffietijd

26-4-2023

| 655 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ruud de Wild en Olcay Gulsen over hun documentaire bij Omroep PowNed. -Met acteur Maarten Heijmans blikken we terug op de laatste aflevering van Arcadia. -Lilian Marijnissen over het allereerste zorgbuurthuis in Nederland. -Budgetstylist Jeltje van der Pol laat zien hoe we deze lente en zomer leuke outfits samenstellen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De nieuwe docuserie 'Ruud en Olcay'
Ruud de Wild en Olcay Gulsen lieten zichzelf zeven maanden lang non-stop volgen door een camera voor hun nieuwe docuserie. In 'Ruud en Olcay' krijg je een kijkje in hun leven. Ze delen de mooie en minder mooie momenten van het leven in deze serie. Je kunt de eerste aflevering vanavond al kijken!

Maarten Heijmans vertelt meer over de serie 'Arcadia'
'Arcadia' is een Vlaams-Nederlandse sciencefiction-serie. Gedraag jij je goed, dan verdien je punten en lijdt je een goed leven, bij slecht gedrag slaat dat dus de andere kant op. Maarten Heijmans speelt een grote rol in de serie. Hoe was het voor hem om in zo'n grote productie te spelen?

Jeltje showt de voorjaarscollectie van DIDI
Onze budgetstylist Jeltje van der Pol is er weer! Vandaag met de voorjaarscollectie van DIDI. Ze laat ons mooie nieuwe items zien. Perfect voor het voorjaar. Ondanks dat het weer er nog niet helemaal naar staat kunnen we onze kledingkasten vast vullen.

Het allereerste zorgbuurthuis in Nederland!
In Oss opende onlangs zorgbuurthuis 't Hageltje haar deuren. Dit is het eerste zorgbuurthuis in Nederland, een initiatief van Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP. Zij schuift vandaag aan om het hierover te hebben. Waarom is het belangrijk dat deze zorgbuurthuizen er komen?

Mosselen facon poulette met riz pilav
Wat zijn we blij, want Caspar staat deze hele week bij ons in de keuken! Daar horen natuurlijk heerlijke recepten bij. Vandaag is dat: mosselen facon poulette met riz pilav. Je vindt hieronder hoe je ook thuis dit heerlijke gerecht maakt!

Get ready with Olcay Gulsen en Ruud de Wild
Vandaag zijn Olcay Gulsen en Ruud de Wild bij ons te gast! De laatste tijd doen hun 'Get Ready With Me' video's het heel goed op TikTok. Hebben ze die vanochtend ook gemaakt voordat ze hierheen kwamen?

In deze uitzending van Koffietijd waren Lilian Marijnissen, Maarten Heijmans, Olcay Gulsen en Ruud de Wild te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 173 werd uitgezonden op woensdag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie