Uitzending
Koffietijd - Aflevering 172

Aflevering 172

Koffietijd

25-4-2023

| 658 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We praten bij met Fred van Leer. -Masseuse Agnieszka Kadula vertelt over de bindweefselmassage. -Kaj van der Voort treedt op. -Leco van Zadelhoff beantwoordt stylingvragen van kijkers.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kaj van der Voort zingt 'Niemand', in een speciaal Koffietijd-jasje
Kaj van der Voort is er speciaal voor de Quinty Special. Ook op haar verjaardag zong hij een nummer voor haar: 'Niemand' van Replay. Dat was een van Quinty's favoriete momenten. Hij heeft als verrassing dit nummer in een nieuw jasje gestoken en krijgt de studio stil met zijn woorden.

Fred van Leer komt gezellig op de koffie
Vandaag komt Fred van Leer gezellig bij ons langs. Hij is een dierbare vriend van Koffietijd en mag niet missen in onze terugblik-uitzendingen. Toch hebben we hem een hele poos niet gezien. Hij vertelt over de afgelopen jaren, de pittige tijd waar hij doorheen is gegaan en bijzondere momenten bij Koffietijd.

Kaj van der Voort en Quinty blikken terug
Muziek, we zijn er dol op! En ook in Quinty's uitzending mag dat natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heeft zij een muzikaal talent in de familie: haar schoonzoon Kaj van der Voort. Hoe heeft hij Quinty's dochter ontmoet? Hij zingt speciaal voor Quinty ook een stukje van zijn nieuwste single 'Suzanne'.

Tompouce van scholfilet met asperges
Vandaag is Quinty's speciale uitzending en wie kun je dan beter uitnodigen dan onze trouw vriend Caspar. Jarenlang maakte hij de lekkerste gerechten en wat zagen die er heerlijk uit! Vandaag pakt hij weer voor ons uit, want hij maakt namelijk 'tompouce van scholfilet met asperges'.

Leco en Agnieszka over Quinty's haar- en huidroutines
Als er iets is waar Quinty veel vragen over krijgt, zijn het wel haar huid- en haarroutines. Dat vindt ze zeker ook belangrijk om te onderhouden, maar dat kan ze niet alleen. Daarom zit Leco, haar favoriete hairstylist waar ze al 30 jaar met plezier komt, aan tafel. Samen met Agnieszka, haar masseuse, waar ze regelmatig een bindweefselmassage laat doen. Zij vertellen over hun expertise én Agnieszka laat zien wat een bindweefselmassage met je kan doen.

Bij Koffietijd zetten we dieren graag in het zonnetje
Het afgelopen jaar heeft de Dierenbescherming meer dan 20.000 dieren opgevangen, verzorgd en geprobeerd een huis te geven. Helaas lukt dat nog niet voor ieder huisdier, dus zetten we bij Koffietijd deze dieren graag in het zonnetje. Loretta en Quinty zijn ook grote dierenvrienden en dus ging Quinty langs bij Dierenopvang Haarlemmermeer.

Caspar is eindelijk weer eens bij ons in de keuken
Helemaal uit Frankrijk komt een van onze favoriete koks langs: Caspar. Dertien jaar geleden stond Caspar ook tijdens de allereerste uitzending in de keuken met Loretta en Quinty. En sindsdien stond hij elke dag voor jarenlang in de Koffietijd-keuken. Ze gaan nu gezellig bijpraten. Hoe gaat het met hem en hoe kijkt hij terug op zijn tijd bij Koffietijd?

Het is Quinty's speciale show!
Vandaag zorgt Quinty voor de gasten en onderwerpen in Koffietijd. En, ze heeft er wat moois van gemaakt! Want wat zij zo belangrijk vindt, is het contact met de kijkers. Ze vertelt waarom, wie ze allemaal heeft uitgenodigd en heet Caspar weer na een lange tijd welkom in de keuken.

In deze uitzending van Koffietijd waren Fred van Leer en Leco van Zadelhoff te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 172 werd uitgezonden op dinsdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie