Uitzending
Koffietijd - Aflevering 179

Aflevering 179

Koffietijd

28-5-2020

| 150 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ruben Nicolai over de finale van 'LEGO Masters' en zijn online improvisatieshow met Tijl Beckand en Ruben van der Meer. -Albert Verlinde geeft een update over theaterland. -Karen Soeters van House of Animals met het laatste dierennieuws. -Mounir Toub vertelt over zijn kookboek 'Lekker Arabisch'. -Judoka Carlos Platier Luna brengt een ode aan Annie M.G. Schmidt. -Mikey & Megan doen een dansje.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Ruben Nicolai over de finale van Lego Masters
LEGO Masters is een groot succes. Zaterdag is de finale en weten we welk duo zich de 'Beste LEGO-bouwers' van Nederland en Vlaanderen mag noemen. We blikken alvast vooruit met presentator Ruben Nicolai!

Karen Soeters met het dierennieuws!
Karen Soeters praat ons bij over alle laatste dierennieuwtjes. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met dieren uit gesloten slachthuizen? En wat is er zo bijzonder aan bosmarmot Chunk?

De verhaaltjes van Annie hielpen Carlos met zijn dyslexie
Het is 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed, maar haar verhalen leven nog steeds voort. Vandaag brengen we samen met sportman Carlos Platier Luna, winnaar van expeditie Robinson 2017, een ode aan deze mooie verhalen.

Crème brûle met pure chocolade, dadel, rozenwater en granaatappel
Hidde deelde zijn recept voor crème brûle met Mounir Toub en hij maakte een variatie op de klassieke variant. Vandaag kookt Hidde dat recept en maakt hij crème brûle met pure chocolade, dadel, rozenwater en granaatappel. Dit recept is afkomstig uit het kookboek Lekker Arabisch

Een laatste entertainment update van Albert!
Ook vandaag is Albert Verlinde weer gezellig bij ons in de studio. De afgelopen tijd heeft hij ons bijgepraat over alle ontwikkelingen rondom theater. Vandaag is hij voor het laatst van dit seizoen bij ons in de studio en dus kletst hij ons bij over alles wat we in de zomer kunnen verwachten!

Een Cadeautje van Saskia voor Fidiz!
Vandaag is het Cadeautje van Koffietijd voor Fidiz!

Dank aan al onze Goede Doelen Loterijen
Ook dit Koffietijd-seizoen kwamen allerlei goede doelen voorbij die zich, mede dankzij de Goede Doelen Loterijen , op een mooie, ontroerende en inspirerende manier inzetten voor een betere wereld. Met Margriet Schreuders, hoofd van de afdeling Goede Doelen, kijken we terug.

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde, Mounir Toub en Ruben Nicolai te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 179 werd uitgezonden op donderdag 28 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie