Uitzending
Koffietijd - Aflevering 180

Aflevering 180

Koffietijd

29-5-2020

| 215 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Oranje Leeuwin Sherida Spitse brengt een ode aan Annie M.G. Schmidt. -Koffieleuters Charly, Rick en Juvat geven tips voor de komende tijd. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De laatste keer kletsen met de Koffieleuters!
We moeten ze straks drie maanden missen, maar dat doen we niet voordat ze ons nog wat van hun mannelijke wijsheden en tips meegeven. Koffieleuters Charly, Rick en Juvat zitten aan tafel!

Een culinaire afsluiting van dit seizoen!
Met een heerlijke zomerse 1,5e meter bbq op het dakterras. Smullen!

Tino Martin heeft niet stilgezeten!
Tino Martin heeft tijdens de coronacrisis niet stilgezeten. Hij heeft stug doorgezongen. Weliswaar niet op het podium, maar wel in de studio.

Een bijzonder project van de Bas van de Goor Foundation
Bij Koffietijd besteden we ieder seizoen veel aandacht aan de organisaties die worden gesteund door de Goede Doelen Loterijen. Dit seizoen sluiten we af met een bijzonder project van de Bas van de Goor Foundation, waar we voor de coronacrisis al langs zijn geweest.

Bijkletsen met Sherida Spitse
De afgelopen twee weken hebben we bij Koffietijd een ode gebracht aan de verhalen van Annie M.G. Schmidt. Verschillende sporters hebben hun favoriete verhaal uit 'Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek' voorgelezen. Vandaag sluiten we deze reeks af met niemand minder dan een oranjeleeuwin!

Het allerlaatste entertainmentnieuws van Patrick!
Patrick komt ons voor de allerlaatste keer dit seizoen bijpraten over het laatste entertainmentnieuws.

Het laatste cadeautje van Koffietijd van dit seizoen is voor Oma Bos
Het allerlaatste cadeautje van Koffietijd van dit seizoen is van Franny voor Oma Bos. Oma Bos woont sinds kort in een verzorgingstehuis en daarom wil Franny haar wat extra liefde geven.

Eindelijk weer samen presenteren!
Het is vandaag de laatste Koffietijd van dit seizoen. En speciaal voor die gelegenheid mochten Loretta en Pernille vandaag voor het eerst weer samen presenteren.

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens, Sherida Spitse en Tino Martin te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 180 werd uitgezonden op vrijdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie