Uitzending
Koffietijd - Aflevering 159

Aflevering 159

Koffietijd

30-4-2020

| 131 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Dansen met Mikey & Megan!
Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is om van de bank te komen en samen met je kids te dansen op een gouwe ouwe, maar dan in een nieuw jasje, van Mikey & Megan!

Bellen met Nicci French!
Het beroemde Britse schrijversduo Nicci French komt al jaren naar Nederland n naar ons bij Koffietijd om te praten over hun nieuwe boeken. Voor deze gelegenheid bet Pernille ze maar eens thuis om te praten over hun nieuwste Thriller: in Hechtenis. Nicci Gerrard en Sean French!

Gerards vega vakantie paella
Pieter maakt het favoriete vakantiegerecht van Gerard Ekdom: een heerlijke paella.

Een modetip van Edith
Edith weet hoe je er in Coronatijd fashionable bij kunt lopen, maar heeft k tips om je kledingkast eens lekker onder handen te nemen.

Musical- en cultuurtips van Albert!
Iedere week praat Albert Verlinde ons bij over de leukste musical- en cultuurtips, want gelukkig kunnen we in deze tijd ook this genieten van al het moois.

Hoe leg je vrijheid uit aan een kind?
We vieren dit jaar 75 jaar vrijheid. Normaal gesproken wordt hier ook in het onderwijs uitgebreid aandacht aan besteed. Nu we thuis zitten is het meegeven van deze belangrijke gebeurtenis een uitdaging. Bovendien, hoe leg je vrijheid uit aan een kind?

Een cadeautje voor Hillie
Vandaag is het Cadeautje van Koffietijd voor Hillie. Dochter Ingrid ziet dat haar moeder dit geen makkelijke tijd vindt en daarom wil Ingrid haar wat liefde op afstand geven.

De presentatrice is niet meer alleen in de studio!
We hadden er allemaal zo'n behoefte aan; niet meer alln in de studio, maar met n extra gast f kok, op 1,5 meter afstand! Pieter trapt vandaag af!

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde en Gerard Ekdom te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 159 werd uitgezonden op donderdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie